***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Застреляха граничен полицай по време на патрул на турската граница. 15% от българите не се осигуряват, умираме най-много


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 8 ноември   

 

„ След 20 часа нощес в региона на пирамида №242 до селото граничен наряд в състав: сержант Петър Бъчваров и чиновник на Министерство на вътрешните работи се натъкват на срез на оградата. 

Слизайки от моторното транспортно средство, нашият чиновник насочва фенера към въпросния срез в оградата, последва незабавно изстрел от Турция като още с първия изстрел сътрудника е погубен. 

Стреля се и по сержанта, който за благополучие съумява да се крие зад МПС-то, а изстрелите не престават – 10-15 са създадени. За благополучие, той остава незасегнат, а групата стрелци се отдръпва в дълбочина към вътрешността на Турция “.

***

***

Турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу разяснява в обществените мрежи трагичния случай, при който почина български граничар.

Сойлу написа, че с огромна горест е научил за случая и е изказал съболезнования на своя сътрудник Иван Демерджиев, предава Българска национална телевизия.

Публикацията му е качена и на уеб страницата на турското министерство на вътрешните работи.

***

„ В държавните лечебни заведения имаме политически назначения, нямаме бизнес ръководство. Цялата картина води до това - умираме най-вече и живеем минимум в Европа. Това е задоволителен мотив, с цел да вдигнем знака за внимание. Заложена е бомбата за още 50 лечебни заведения в сходна обстановка “.

***

Жената е възнамерявала да се раздели с колегата си, настояват нейни близки, представени от EL MUNDO. Възможно е това да е повода 39-годишният Галин Стоянов да наръга с нож Ирина и щерка им Мария.

Според близки на Ирина тя е споделяла, че се е случвало брачният партньор ѝ да бъде нападателен към нея.

***

„ В Народния спектакъл се води следствие против незнаен причинител за надраскана врата и изкъртена табелка! Аз съм прочут причинител и не съм се крил “.

***

ГЕРБ и " Продължаваме промяната " организират среща, на която разискват 16-те точки с оферти, измежду които са повишение на минималната работна заплата и пенсиите. Те са готови от партията на Асен Василев и Кирил Петков. 

***

Днес съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан удостовери медийната информация, че сред Вашингтон и Москва се води разговор. " В интерес на нашата страна е да поддържаме информационните канали с Кремъл ", това съобщи високопоставеният чиновник в администрацията на американския президент Джо Байдън на конференция в Ню Йорк, уточни още английската медийна корпорация.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР